Agjensi Digjitale e Marketingut

Mirësevini

Idea juaj

Analiza Jonë

Zgjidhje Kreative

Shërbimet

SEO

Ofrojmë shërbime SEO që mund të gjenerojë biznesin tuaj më shumë se dyfishin e të ardhurave, drejtimeve, trafikut dhe rezultateve. Qasja e provuar e ekipit tonë SEO është krijuar posaçërisht për biznesin tuaj.

UI Design

Qëllimi i UI Design është të krijojë një përvojë intuitive dhe miqësore për përdoruesit, në mënyrë që ata të mund të lundrojnë dhe ndërveprojnë lehtësisht me produktin

Brendim

Krijojmë imazhin tuaj me shumë përshkushtim dhe profesionalizëm. Krijojmë logo , fletëpalosje , letra muri etj.

Strategji Marketingu

Krijojm strategji marketingu me hulumtime dhe analiza ne bazë të kerkesave të tregut per zhvillimin dhe ndertimin e kompanisë suaj deri në 60%.

Web Development

Faqet e internetit, mirëmbajtja e tyre dhe shërbime të tjera të webit janë shërbimet tona kryesore.

Social Media Marketing

Bejmë menaxhimin e rrjeteve sociale për ngritjen dhe zhvillimit të imazhit të kompanisë suaj.

Kush jemi ne?

ALFA Marketing është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të marketingut për klientët.

Qëllimi jone

Qëllimi jone është të ndihmojë klientët e saj të arrijnë audiencën e tyre të synuar.

Shërbimet tona

Shërbimet tona përfshijnë kërkimin e tregut, reklamimin,marrëdhëniet me publikun, planifikimin e ngjarjeve dhe marketingun dixhital etj.

Social Media Manager

Keni ndonjë projekt në mendje?

[wpforms id="55" title="0" description="0"]